Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Θάνος Μωραΐτης επισκέφτηκε το Σύλλογό μας όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την Πρόεδρο του Δ.Σ. Βασιλική Παναγοπούλου και άλλα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, τους εργαζομένους των Δομών καθώς και τους Απασχολούμενους ΑμεΑ.

Ο κ. Μωραΐτης, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το έργο που επιτελείται εκεί: «Οι άνθρωποι αυτοί επιτελούν ένα τεράστιο κοινωνικό έργο, δίνουν την ψυχή τους καθημερινά.. Εμείς με τις μικρές δυνάμεις που διαθέτουμε, τα δυόμιση τελευταία χρόνια, προσπαθούμε να ενισχύσουμε την «Αλκυόνη» και να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η «Αλκυόνη» είναι ένα μεγάλο παράδειγμα για όλους μας: Ότι δηλαδή εάν εμπιστευτούμε τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και στηρίξουμε τις προσπάθειες τους, μπορούμε να αλλάξουμε και την κοινωνία μας, και την Ελλάδα, να επαναφέρουμε την ελπίδα και το χαμόγελο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγοπούλου δήλωσε πως «Ήταν μια πολύ ζεστή επίσκεψη. Ο υφυπουργός είναι πολύ κοντά μας του οφείλουμε μια πολύ συγκεκριμένη στήριξη που έδωσε στο Σύλλογό μας, χωρίς την οποία αυτή τη στιγμή θα είχαμε πολύ μεγάλες δυσκολίες. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτό και ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του».

Τέλος οι Απασχολούμενοι ΑμεΑ προσέφεραν στον υφυπουργό ως αναμνηστικό δώρο για την επίσκεψή του ένα χειροποίητο καράβι με την ονομασία «Αλκυόνη» προκειμένου να του θυμίζει τον Σύλλογό μας αλλά και την όμορφη πόλη μας.