Επάξια η θέση αυτή ανήκει στον Θάνο Ρισβά, τον ακούραστο εργάτη της Ειδικής Αγωγής και πολύτιμο συντελεστή όλων όσων επιτεύχθηκαν στον τόπο μας την τελευταία δεκαετία στο χώρο της Αναπηρίας.

Είναι ο άνθρωπος που οραματίσθηκε τη δημιουργία του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ» που ενθάρρυνε και συνεργάσθηκε με τους γονείς ώστε να επιτελεστεί το σημαντικό αυτό έργο για τις οικογένειες των ΑμεΑ.

Από την θέση δε του Διευθυντή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου για περισσότερα από δέκα χρόνια, υπηρέτησε το δύσκολο αυτό κομμάτι της Εκπαίδευσης με συνέπεια, αυταπάρνηση, αγάπη, μαχητικότητα, ευαισθησία, ανθρωπιά!

Είμαστε σίγουροι ότι και από τη νέα του θέση θα διαπρέψει και θα συνεχίσει να προσφέρει στον χώρο αυτό, με την πολύτιμη εμπειρία του, με το ίδιο πάθος, με την ίδια αγάπη για τον συνάνθρωπο που τον χαρακτηρίζει.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ», οι εργαζόμενοι στις Δομές του Συλλόγου, οι ωφελούμενοι των Δομών, οι γονείς των ΑμεΑ και τα μέλη του Συλλόγου εκφράζουμε τα Συγχαρητήριά μας στο δικό μας άνθρωπο και ευχόμαστε από καρδιάς

Καλή Δύναμη στο έργο του!

Οι άνθρωποι της Αλκυόνης!