Σε μια κατάμεστη Παπαχαράμπειο, η κοινωνία της Ναυπάκτου, οι επίσημοι προσκεκλημένοι και οι άνθρωποι της Αλκυόνης, γιόρτασαν την επέτειο των 20 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.

Την εκδήλωση άνοιξαν οι ωφελούμενοι των Δομών του Συλλόγου με ένα δρώμενο και ένα τραγούδι που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Στη συνέχεια σε βίντεο παρουσιάστηκε η αναδρομή των γεγονότων που καθόρισαν την πορεία του Συλλόγου στα χρόνια αυτά, καθώς και στιγμές από την καθημερινή ζωή στις Δομές.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε όσους συνετέλεσαν στην εξέλιξη της Αλκυόνης και αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδιά της.

Στη συνέχεια ο καθηγητής Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Σπύρος Σούλης ανέπτυξε θέμα που αφορούσε την σπουδαιότητα, αλλά και την ποιότητα ζωής στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.

Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης κάλυψε το Κουαρτέτο εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Για το τέλος, ο Σύλλογος βράβευσε μεγάλους χορηγούς και δωρητές που τον υποστήριξαν στην μεγάλη αυτή διαδρομή του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπακτιάς και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, ο Αντιπεριφερειάρχης  Θανάσης Μαυρομάτης, οι Δήμαρχοι Ναυπακτίας  Βασίλης Γκίζας και Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης, ο εκπρόσωπος της ΕΣΑμεΑ Χρήστος Κουκοβίνης, ο Πρόεδρος της ΠΟΜΑμεΑ Αντώνης Χαροκόπος, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, εκπρόσωποι Ιδρυμάτων, Φορέων και Εταιριών, καθώς και πλήθος συμπολιτών μας.

*Ευχαριστούμε θερμά τον Ιωάννου Δημήτρη για την δωρεάν ηχητική και φωτιστική κάλυψη, καθώς και την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.