Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο χώρο των Στεγών του Συλλόγου μας, το Εργαστήριο Συνεργασίας “Δικτύωση αναπηρικού κινήματος με το κίνημα των καταναλωτών”.

Το Εργαστήριο οργάνωσε η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) που υλοποιεί την Πράξη «ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ».

Κύριος ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδος ΙΝΚΑ, κ. Λεχουρίτης Γεώργιος και το Εργαστήριο είχε στόχο στη δικτύωση του τοπικού αναπηρικού κινήματος με το κίνημα των καταναλωτών, προκειμένου να γίνει ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας, αλλά και επεξεργασία βασικών αξόνων για τη δημιουργία ενός κοινού σχεδίου δράσης, που θα διασφαλίζει και θα προωθεί τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις ως καταναλωτικό κοινό.

Το εργαστήριο τίμησαν με την παρουσία του, ο κ. Χαροκόπος Αντώνης, Αντιπρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ) και  Πρόεδρος του Δ.Σ. Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων (Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν.), η κ. Κολοβού Λαμπρινή, Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, η κ. Παναγοπούλου Βασιλική, Πρόεδρος του Συλλόγου «ΑΛΚΥΟΝΗ» καθώς και γονείς και μέλη του Συλλόγου μας.