Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου (και ώρα 7:00 το απόγευμα) ο Σύλλογος ΑμεΑ Ναυπακτίας & Δωρίδας «ΑΛΚΥΟΝΗ» διοργανώνει συναυλία – με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών – στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Μητρόπουλου), με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη των ανθρώπων με αναπηρίες.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου πλαισιωμένη από τους Σωτήρη Δογάνη και Σοφία Μιχαηλίδου υπό την διεύθυνση του Todor Kabakchiev. Επίσης θα συμμετάσχουν φιλικά οι γνωστοί καλλιτέχνες Νότης Μαυρουδής, Παναγιώτης Μάργαρης, Αναστασία Μουτσάτσου, Γιάννης Σπανός, Ελένη Δήμου και η Μαίρη Λίντα. (Η συμμετοχή όλων στην εκδήλωση είναι αφιλοκερδής, ενώ την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Κώστας Κωτούλας) 

Ο Σύλλογος ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ» δημιουργήθηκε από γονείς παιδιών με σοβαρές αναπηρίες και δραστηριοποιείται τα τελευταία 8 χρόνια στη Ναύπακτο με αξιοπρόσεκτη δράση στον τομέα της ανακούφισης της ζωής των οικογενειών που έχουν ανάπηρο παιδί. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την λειτουργία των Δομών που διαθέτει ο Σύλλογός μας στη Ναύπακτο (Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης ενηλίκων ανθρώπων με σοβαρές αναπηρίες και Ξενώνας Φιλοξενίας αυτών) ή βιωσιμότητα των οποίων απειλείται τη δύσκολη  αυτή εποχή.