Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου “ΑΛΚΥΟΝΗ” σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 03/02/2022 ώρα 17:00 μ.μ. και στις Γενικές Αρχαιρεσίες-Εκλογές  την Πέμπτη 03/02/2022 ώρα 18:00 μ.μ και σε περίπτωση μη απαρτίας την Κυριακή 06/02/2022 για την Τακτική Γενική Συνέλευση ώρα 10:00 π.μ., και για τις  Γενικές Αρχαιρεσίες- Εκλογές ώρα 11:00 π.μ. (διάρκεια ψηφοφορίας έως τις 12:00 π.μ.) στο κτίριο του Κέντρου Διημέρευσης στο Λυγιά, (οδός Οδυσσέα Ανδρούτσου απέναντι από τα πρώην “οικοδομικά υλικά Φούντα”).

Θέματα Γενικής Συνέλευσης:

1.Εκλογή Προεδρείου

2.Έκθεση πεπραγμένων (από την Πρόεδρο του Συλλόγου)

3.Απολογισμός – Ισολογισμός (έτους 2021)

4.Έκθεση ελέγχου (από την Εξελεγκτική Επιτροπή)

  1. Προϋπολογισμού (έτους 2022)
  2. Έγκριση Απολογισμού- Ισολογισμού, Προϋπολογισμού

7.Άλλα θέματα (Ενημέρωση- Συζήτηση)

Γενικές Αρχαιρεσίες- Εκλογές

1.Εκλογή Μελών Εφορευτικής Επιτροπής

2.Αρχαιρεσίες για την εκλογή 7μελούς Διοικητικού συμβουλίου, 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής και 2μελούς αντιπροσωπίας στα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα (Ε.Σ.Α.μεΑ, ΠΟΣΓΚΑμεΑ, ΠΟΜΑμεΑ).

                                        ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η Πρόεδρος                                   Ο  Γραμματέας

Παναγοπούλου Βασιλική                Θεοδοσόπουλος Θεοδόσιος

Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου που προτίθενται να θέσουν υποψηφιότητα στις Γενικές Αρχαιρεσίες – Εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών Δ.Σ. , Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσωπίας στα δευτεροβάθμια όργανα του Σωματείου, να υποβάλλουν έγγραφη δήλωση υποψηφιότητας το αργότερο μέχρι τις 25 Ιανουαρίου του 2022  στο γραφείο του Συλλόγου.

 

 

Σημείωση: Σύμφωνα με το άρθρο 5 του καταστατικού, τα μέλη που δεν είναι ταμειακώς εντάξει ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ  ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ