Αποδεχόμενοι με χαρά και τιμή μια διαφορετική είδους από τις συνηθισμένες πρόσκληση, ωφελούμενοι και εργαζόμενοι των τριών (3) μας Στεγών, Ταξίδι, Πυξίδα και Σχεδία καθώς και μέλη του Δ.Σ. και μέλη του Συλλόγου μας, παρευρέθηκαν το Σάββατο, 18 Ιουλίου στο Νεόκαστρο Ναυπακτίας.

Τα μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου «Το Νεόκαστρο» μας υποδέχθηκαν σε ένα μαγευτικό τοπίο και μας συμπεριφέρθηκαν ζεστά και φιλικά προσφέροντάς μας το μεσημεριανό γεύμα. Η οργάνωση, ο χώρος και η χαρά στα πρόσωπα τους, μαρτυρούσαν πως προετοιμάστηκαν πυρετωδώς για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας.

Η περιποίηση, η ζεστασιά, η καλή διάθεση, η επαφή με τη φύση και τα νόστιμα φαγητά, που ετοιμάστηκαν με φροντίδα και πολλή αγάπη, λειτούργησαν συνδυαστικά και σε απόλυτη αρμονία για να αποτυπωθεί στη μνήμη μας αυτή η ξεχωριστή μέρα. Ιδιαίτερα αν λάβει κανείς υπ’ όψιν τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε όλοι μας λόγω κορωνοϊου και που τόσο ανάγκη είχαν τα παιδιά μας.

Κλείνοντας, ο Σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο κ. Ιωάννου Αθανάσιο, το Δ.Σ. και τα μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου Νεόκαστρου Ναυπακτίας «Το Νεόκαστρο» για την πρόσκληση και την φιλοξενία στο εντυπωσιακό χωριό τους. Είναι άνθρωποι  που αντιλαμβάνονται την έννοια της προσφοράς και εργάζονται αφιλοκερδώς, προσφέροντας χαμόγελα σε άλλους ανθρώπους και που θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στην μεγάλη οικογένεια της «Αλκυόνης».

*Τον δήμαρχο Ναυπακτίας εκπροσώπησε ο κ. Γιάννης Νταουσάνης