Όλα τα είχε η χθεσινή βραδιά. Παραδοσιακή και λαϊκή μουσική, χορό, άφθονο κέφι και νόστιμο φαγητό. Το όμορφο αυτό βράδυ, απολαύσαμε  στον διακοσμημένο για την περίσταση εξωτερικό χώρο των νέων μας Στεγών γιορτάζοντας τη λήξη του προγράμματος “EQUAL SPORT FOR ALL”.

Καλεσμένοι μας, όλοι οι συντελεστές του προγράμματος, ωφελούμενοι των Δομών που συμμετείχαν και οι εκπαιδευτές τους από τη Ναύπακτο και την Πάτρα, τα παιδιά μας, οι οικογένειές τους, οι εργαζόμενοί μας, καθώς και οι πολύτιμοι εθελοντές μας.

Η βραδιά έκλεισε με μια διαπίστωση από όλους μας. Πως το επιτυχημένο αυτό πρόγραμμα μπορεί και πρέπει να έχει συνέχεια. Δόθηκε δε η υπόσχεση πως θα εργαστούμε όλοι προς την κατεύθυνση αυτή.

Ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά, μουσικούς και ορχήστρα αποτελούμενους από τους: Βασίλη Κωστούλα, Βασίλη Καλατζή, Γιάννη Κοτρώτσο, Απόστολο Σταυρόπουλο και Αλέξανδρο Κοντοχρήστο για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα: Πρόκειται για ένα πρωτοπόρο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus sport amea που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και αντίστοιχους φορείς και Πανεπιστήμια από πέντε χώρες του εξωτερικού (Ιταλία, Κροατία, Βουλγαρία, Ισπανία, Ην. Βασίλειο). Σκοπός του προγράμματος ήταν ο σχεδιασμός και η δημιουργία καλών οδηγιών και πρακτικών εκγύμνασης ΑμεΑ. Οι ωφελούμενοι μας είχαν τη δυνατότητα να αθλούνται δύο φορές την εβδομάδα, στο πανεπιστημιακό γυμναστήριο Πατρών από ειδικευμένους γυμναστές, μαζί με άλλους ωφελούμενους αντίστοιχων Συλλόγων της Πάτρας (Μαχητές, Μέριμνα, ΣΟΨΥ κ.α.). Τα αθλήματα στα οποία έλαβαν μέρος ήταν: χορός, καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, τένις, κολύμβηση και ποδόσφαιρο.