Μια ακόμη ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική επίσκεψη δεχθήκαμε από τους σπουδαστές Α΄ εξαμήνου του Τμήματος «ΒοηθόςERGO2 Εργοθεραπείας» του Δ.Ι.Ε.Κ. Ναυπάκτου την εβδομάδα που μας πέρασε στο Κέντρο Διημέρευσης του Συλλόγου μας.

Οι σπουδαστές, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, κα. Βιργινία Παπατρέχα – Φιλόλογο Ειδικής Αγωγής και κα. Αθηνά Σπυράντζου – Εργοθεραπεύτρια, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους χώρους και το έργο του Συλλόγου που καλύπτει τις ανάγκες απασχόλησης, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας των ατόμων με νοητική στέρηση και συνοδές αναπηρίες στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Ακόμη, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τα εξειδικευμένα θεραπευτικά προγράμματα και τις καθημερινές ομάδες εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης. Πιο συγκεκριμένα, ομάδες Αυτόνομης Διαβίωσης, Φυσικοθεραπείας, Σωματικής και Κυκλοφοριακής Αγωγής, Χειροποίητων Κατασκευών, Κεραμικής, Πρωινής Ενημέρωσης και Απολογισμού Ημέρας, Ψυχαγωγίας και Δημιουργικής Απασχόλησης.

ERGO1