Με μεγάλη ικανοποίηση ο Σύλλογος ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ» πληροφορήθηκε την ανακοίνωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου, ότι εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Ιουλίου αναμένεται να εγκατασταθεί στην Ψανή (έμπροσθεν της ΠΛΑΖ), ο βοηθητικός εξοπλισμός για άτομα με κινητική αναπηρία, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβασή τους στη θάλασσα.

Με την εγκατάσταση αυτού του καινοτόμου και ελληνικής σχεδίασης μηχανισμού, γίνεται πραγματικότητα ένα πάγιο αίτημα του Συλλόγου «ΑΛΚΥΟΝΗ» για ελεύθερη πρόσβαση στην θάλασσα των ατόμων που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, που πλέον θα μπορούν να συμμετέχουν και να χαίρονται την ζωή, ενώ η πόλη μας γίνεται πόλος έλξης για θερινές διακοπές, αφού πλέον οι παραλίες της είναι προσβάσιμες και στα άτομα με αναπηρία.

Ο Σύλλογος «ΑΛΚΥΟΝΗ» ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου κ. Φράγκο Αντώνη καθώς και το Δ.Σ.,  για την άμεση ανταπόκρισή τους στο χρόνιο αίτημά του για προσβάσιμες παραλίες, με την ελπίδα να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και στις άλλες παραλίες τις ευρύτερης περιοχής.