Με μεγάλη επιτυχία, πολύ καλές εισηγήσεις και πλήθος κόσμου, ολοκληρώθηκε το Συνέδριο που διοργάνωσε η Ε.Σ.Α.μεΑ., στο πλαίσιο της 3ης Δεκέμβρη – Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία με θέμα: «Κοινωνική Προστασία – Πρόνοια και Άτομα με Αναπηρία: Υπό το πρίσμα της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία σε περίοδο οικονομικής κρίσης», στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2014.

Την δεύτερη μέρα του Συνεδρίου ένας  από τους ομιλητές ήταν και η Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ» κ. Παναγοπούλου Βασιλική, η οποία και ανέπτυξε το θέμα με τίτλο: «Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ): Μια νέα φιλοσοφία για την εφ’ όρου ζωής διαβίωση των ατόμων με αναπηρία»

Οι εργασίες του Συνεδρίου προβλήθηκαν σε απευθείας σύνδεση μέσω της ιστοσελίδας www.esamea.gr και πλέον βρίσκονται αναρτημένες στο κανάλι της ΕΣΑμεΑ στο youtube και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους.

Ημέρα 1η: http://www.youtube.com/watch?v=hAljbN-iAPA ,
Ημέρα 2η: http://www.youtube.com/watch?v=Q-OzK8EAMVs

(σημ.: Για να δείτε την ομιλία της Προέδρου του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ» παρακολουθήστε το βίντεο της δεύτερης ημέρας από το 1:57:39)