Στα πλαίσια των εξωτερικών δράσεων Κοινωνικοποίησης των Απασχολούμενων του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ» επισκεφτήκαμε την εμποροπανήγυρη που πραγματοποιείται στην πόλη μας, κάθε χρόνο του Αγίου Δημητρίου.

Στο χώρο μας υποδέχτηκε και ξενάγησε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπακτίας κ. Ιωάννης Σύψας. Αρχικά μας έγινε από τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης ΓΕΝ Αιτ/νιας παρουσίαση για δράσεις περισυλλογής και ανακύκλωσης. Στη συνέχεια περπατήσαμε στους διαδρόμους, χαζεύοντας τους πάγκους με τα διάφορα προϊόντα, συνομιλήσαμε με παραγωγούς και βιοτέχνες και κάναμε τα απαραίτητα ψώνια για το Κέντρο μας.

Ευχάριστες εκπλήξεις περίμεναν τους Απασχολούμενους του Κέντρου μας, όπως δώρα από το Ενιαίο Συνδικάτο Μικροπωλητών Ελλάδος, λουκουμάδες – γλυκίσματα και δωρεάν βόλτες στο Λούνα Παρκ.

Φυσικά δεν παραλείψαμε να κάνουμε μια στάση στην παραλία του Γριμπόβου για να απολαύσουμε τον καφέ μας και την όμορφη θέα.

Κλείνοντας θα θέλαμε θερμά να ευχαριστήσουμε:

  • Το Δήμο Ναυπακτίας και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Σύψα για την υποδοχή και υποστήριξη της δράσης μας.
  • Τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης ΓΕΝ Αιτ/νιας και ιδιαίτερα τις κ. Σμπούκη Αγγελική και κ. Βαληλή Στυλιανή για την παρουσίαση και το υλικό που μας δόθηκε.
  • Το Ενιαίο Συνδικάτο Μικροπωλητών Ελλάδος και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Ντόλο Νεκτάριο για όλα τα δώρα.
  • Την κ. Παναγιωτοπούλου Μαρία για την ελεύθερη είσοδο στο Λούνα Παρκ.
  • Τον κ. Κούλη για τα γλυκίσματα.