Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ, στο Bar2, το live του συγκροτήματος Mikro για το Σύλλογο «ΑΛΚΥΟΝΗ». Τα μέλη του συγκροτήματος ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη και τραγούδησαν αφιλοκερδώς και με όλη τους την ψυχή για την «ΑΛΚΥΟΝΗ», χαρίζοντάς μας μια αξέχαστη εμπειρία. Η βραδιά έκλεισε με όμορφα μουσικά κομμάτια, επίσης αφιλοκερδώς, από την dj Άννα Πετούση.

Ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν ένα συλλεκτικό, αριθμημένο λεύκωμα, λίγων αντιτύπων του φωτογράφου Χρήστου Διαμάντη, με τα πορτρέτα από τα live 26 μεγάλων καλλιτεχνών. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του λευκώματος διατέθηκαν στο Σύλλογο «ΑΛΚΥΟΝΗ».

Το λεύκωμα είχε την ευκαιρία να το προμηθευτεί το κοινό που παρακολούθησε την Ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής στην παραλία ΣΕΦ Μοσχάτου, το τριήμερο που μας πέρασε, ενώ σύντομα οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να το προμηθευτούν και στην πόλη μας, θα ενημερωθούν για τα σημεία πώλησής του στην Ναύπακτο.

Οι άνθρωποι της «ΑΛΚΥΟΝΗΣ» ευχαριστούν θερμά το φωτογράφο Χρήστο Διαμάντη και τους συνεργάτες του, καθώς και όλους τους καλλιτέχνες που φωτογραφήθηκαν και τραγούδησαν αφιλοκερδώς, για τον χρόνο αλλά και τον κόπο που κατέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις αυτές.