Ένα ξεχωριστό πρωινό είχαν την ευκαιρία να βιώσουν οι άνθρωποι της Αλκυόνης, παρακολουθώντας τη θεία λειτουργία και την αρτοκλασία, στο κατανυκτικό και πανέμορφο περιβάλλον της Μονής, της Παναγίας Γοργοϋπηκόου. Η όλη διοργάνωση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ήταν μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Ευρυτάνων Ναυπακτίας «Παναγία η Προυσιώτισσα», ενώ η θεία λειτουργία τελέστηκε από τον Ιερομόναχο Αρχιμανδρίτη πατέρα  Καλλίνικο Γεωργάτο.

Με το πέρας της λειτουργίας ακολούθησε κέρασμα από τις πάντα ευγενικές και φιλόξενες αδερφές της Μονής, με παραδοσιακά γλυκά που είχαν ετοιμάσει μέλη του Συλλόγου Ευρυτάνων Ναυπακτίας.

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Ευρυτάνων επισκέφτηκε το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου μας, προκειμένου να δει και να πληροφορηθεί από τους υπεύθυνους, σχετικά με το έργο που γίνεται στους χώρους του Κέντρου καθημερινά.

Μάλιστα συγκινητική ήταν η κίνηση του Συλλόγου Ευρυτάνων  να δωρίσει χρηματικό ποσό υπέρ των σκοπών του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ», με τους απασχολούμενους του Κέντρου να δωρίζουν από την πλευρά τους στο Σύλλογο Ευρυτάνων μια χειροποίητη εικόνα της Παναγίας Προυσιώτισσας.

Τους ευχαριστούμε θερμά!