Η στήλη Photopass της Athens Voice συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής στην παραλία ΣΕΦ Μοσχάτου, από τις 19 έως την 21η Ιουνίου με μια φωτογραφική έκθεση του Χρήστου Διαμάντη.

Τα πορτραίτα θα εκτίθενται στο χώρο και τις τρεις ημέρες και θα συμπεριληφθούν σε ένα συλλεκτικό και αριθμημένο λεύκωμα λίγων αντιτύπων. Το λεύκωμα θα πωλείται στην έκθεση και τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο «Αλκυόνη» που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες και εδρεύει στη Ναύπακτο.

Η έκθεση συμπεριλαμβάνει 26 πορτραίτα καλλιτεχνών και όπως αρμόζει σε μια μουσική ιδιαίτερη συνάντηση θα κλείσει με ένα live το Σάββατο 21/6 στις 9:30 από πολλούς, καλεσμένους φίλους μουσικούς και το κουαρτέτο του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου με τους Αντώνη Μαράτο, Κωστή Χριστουδούλου και Σωτήρη Ντούβα.

Την Κυριακή 22/6 θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια εκδήλωση για την «Αλκυόνη».Στο Bar2,στο λιμάνι της Ναυπάκτου θα διατίθενται τα λευκώματα κατά τη διάρκεια live με τους Mikro και dj set από την Άννα Πετούση οι οποίοι πραγματοποιούν την εκδήλωση επίσης αφιλοκερδώς στα πλάισια στήριξης του συλλόγου «Αλκυόνη».

Οι 26 καλλιτέχνες διέθεσαν αφιλοκερδώς τα πορτραίτα τους από τα live που κάλυψε η στήλη ή φωτογραφήθηκαν για τον συγκεκριμένο σκοπό και είναι οι εξής: Ψαραντώνης / Θανάσης Παπακωνσταντίνου / Δημήτρης Αποστολάκης / Γιάννης Αγγελάκας / Δανάη Παναγιωτοπούλου / Μάρθα Φριντζήλα / Δημήτρης Πουλικάκος / Deus ex machine / Παναγιώτης Κατσικιώτης / Δημήτρης Μυστακίδης / Αντώνης Μαράτος / Στέλιος Πετράκης / Φοίβος Δεληβοριάς / Φώτης Σιώτας / Ανδρέας Πολυζωγόπουλος / Γιάννης Χαρούλης / Κωστής Χριστοδούλου / Σωτήρης Ντούβας / Κωσταντής Πιστιόλης / Θοδωρής Βλαχάκης,Γιώργος Λαγγουρέτος (Magic de spell) / Μάρκος Κούμαρης (Locomondo) / B.D Foxmoor – Νικήτας Κλιντ / Σωκράτης Μάλαμας / Ματούλα Ζαμάνη / Νίκος και Βασίλης Σπυρόπουλος (Σπυριδούλα) / Dusk