Μια μέρα ξεχωριστή ήταν η σημερινή για τους απασχολούμενους του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ», αφού είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου.

Αναλυτικότερα οι απασχολούμενοι του Κέντρου μαζί με τους εργαζόμενους του Συλλόγου ενημερώθηκαν από το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για θέματα αρμοδιότητας του Πυροσβεστικού Σώματος, ξεναγηθήκαν στις εγκαταστάσεις και είχαν τη χαρά να δουν από κοντά τον ειδικό εξοπλισμό κατάσβεσης και τα πυροσβεστικά οχήματα. Μάλιστα το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποίησε εντυπωσιακή επίδειξη κατάσβεσης και έδωσε χρήσιμες πληροφορίες αντιμετώπισης έκτακτων περιπτώσεων.

Τέλος οι απασχολούμενοι του Κέντρου δώρισαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου μια χειροποίητη αγιογραφία, δημιουργία των εργαστηρίων του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε πραγματικά τον Διοικητή κ. Ντάλντο Γεώργιο (πύραρχο), τον Υποδιοικητή Τζαμάλη Δημήτριο (πυραγό), τον κ. Μπέκο Κωνσταντίνο (πυραγό), τον Καλατζή Βασίλειο (πυρονόμο), καθώς και όλο το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία τους.