Στις δύσκολές στιγμές που ζούμε και σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για το Σύλλογο ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ» σαν μάνα εξ ουρανού ήταν η βοήθεια που έλαβαν οι Δομές μας από την εταιρία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΒΒΕ, καθώς και από την ΓΕΦΥΡΑ (Ρίου – Αντιρρίου) μέσω του Συνδέσμου VINCI.

Αναλυτικότερα η εταιρία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΒΒΕ στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς, προσέφερε 1000 λίτρα πετρέλαιο θέρμανσης που θα ζεστάνουν τους ένοικους της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για ένα περίπου τρίμηνο, ενώ η ΓΕΦΥΡΑ (Ρίου – Αντιρρίου) μέσω του Συνδέσμου VINCI προσέφερε χρηματικό ποσό για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των Απασχολούμενων του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας.

Τέλος συγκινητική ήταν η διοργάνωση φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα (αγώνα Ανθρωπιάς) στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο μεταξύ του Ναυπακτιακού Αστέρα και η Α.Ε. Τρικόρφου για την ενίσχυση του Συλλόγου μας.

Η παραπάνω κινήσεις αποτελούν για μας πολύτιμες ενέργειες, ιδιαίτερα αυτή την εποχή. Αντανακλούν τις αξίες, την ευαισθησία και την ανθρωπιά που διέπουν ευτυχώς ακόμα πολλούς συμπολίτες μας.