Για πολλοστή φορά ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος καθώς και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ευρυτάνων Ναυπακτίας «Παναγία η Προυσιώτισσα» επισκέφτηκαν το Κέντρο Ημέρας του Συλλόγου μας, προκειμένου να βιώσουν από κοντά την καθημερινότητα των Απασχολούμενων μεΑ.

Είχε προηγηθεί  προηγιασμένη θεία λειτουργία και αρτοκλασία (προσφορά του Συλλόγου Ευρυτάνων) στον Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Λυγιά, χοροστατούντος του Μητροπολίτη στην οποία συμμετείχαν όλοι μαζί οι Απασχολούμενοι του Κέντρου Ημέρας, οι ένοικοι της Στέγης, οι εργαζόμενοι και αντιπροσωπείες των δυο Συλλόγων.

Στη συνέχεια και στο χώρο του Κέντρου οι νέοι  μας προσέφεραν καφέ και γλυκά στους επισκέπτες, συνομίλησαν με τους ωφελούμενους των Δομών και πληροφορήθηκαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους υπεύθυνους σχετικά με το έργο που γίνεται στα εργαστήρια και στους χώρους του Κέντρου.

Τέλος συγκινητική ήταν η κίνηση του Συλλόγου Ευρυτάνων Ναυπακτίας να δωρίσει στο Σύλλογό μας χρηματικό ποσό υπέρ των σκοπών του Συλλόγου μας.